Uppdatering om bristen på uppdateringar

Uppdatering om bristen på uppdateringar

Om någon undrar om jag själv har gått och avlidit här under vårvintern så är så icke fallet. Dels har jag dragit ner på vissa saker under fastan, och samtidigt har jag varit ganska överlupen av arbete med frågor i dödens närhet. I samband med Claphaminstitutets opinionsbildande projekt om dödshjälp och läkarassisterat självmord har vi lanserat en klart förbättrad hemsida för Clapham, och därför har arbetet med min egen hamnat på efterkälken. Jag kan varmt rekommendera den rapport som Clapham i förra veckan släppte om Oregonmodellen för läkarassisterat självmord samt medföljande releaseseminarium.

Jag anar att det nog kommer att bli så framöver också, att den här sidan inte blir lika frekvent bloggpostad, utan att mina fortlöpande texter normalt kommer på ledarplats. I dagens text i Världen Idag gör jag en analys kring hur svårt det är för en framgångsrik förhandlare att lyckas i en helt ny bransch om man inte brytt sig om att förbereda sig tillräckligt inför ett nytt uppdrag som politisk ledare. (Läs: Löfven. Läs: Trump.)

Självfallet kommer jag också att fortsatt göra mig läsbar, via Facebook och i andra sammanhang, främst via Claphaminstitutets arbete. Den här hemsidan hoppas jag däremot ska kunna bli bättre som samling för föreläsningar, texter och annat som jag inte tagit mig tid att uppdatera de senaste åren. Jag hoppas också få fortsatta goda möjligheter att ses i samband med att jag reser och medverkar i olika samlingar. Sidan med mitt reseschema ligger fortsatt uppdaterad. Till helgen ska jag exempelvis till Mullsjö och hålla föredrag om dödshjälp för organisationerna för kristna läkare och sjukvårdspersonal. Där har vi några som behöver uppmuntran och stöd i sitt arbete för livet och värdigheten!

Lämna ett svar