Föreläsningssäsongen drar igång

Föreläsningssäsongen drar igång

Idag sitter jag här på morgonen och filar på en Powerpoint-presentation till en föreläsning som jag ska ha på en bibelskola i Jönköping i eftermiddag. Powerpoint har jag – i likhet med många andra – använt länge och det fungerar ju bra som stöd när man undervisar.

I övrigt brukar jag ligga rätt sent i innovationskedjan när det gäller att plocka upp nya verktyg, men har fått nys om ett utmärkt presentationsverktyg som heter Prezi som jag har använt någon gång tidigare, och har tänkt använda även i övermorgon på en annan föreläsning. Det är lite pill, men det blir rätt effektfullt tycker jag!

Den som är nyfiken på vart jag styr kosan på andra föreläsningar mm framöver, titta gärna på mitt reseschema, ska försöka hinna fylla på det närmaste dagarna.

Lämna ett svar