Hektisk slutspurtvecka

Hektisk slutspurtvecka

Puh -.nu är pulsen hög! EU-valrörelsen går nu in på sin sista vecka. Jag har varit med på några debatter och kampanjaktiviteter i lokalområdet, och har skrivit en debattartikel för lokaltidningarna om vikten av att EU prioriterar försvaret av världens mest förföljda grupp: de kristna. Vi får se om de tar in den, återkommer med texten i så fall. Ska också vara med på en slutsamling med Lars Adaktusson och Alf Svensson i Jönköping imorgon. Efter det får vi se hur långt det bär i slutänden. Det är flera som angett att de hamnat nära mig i SVT:s valkompass, gör gärna den och sätt ett kryss för mig på Kristdemokraternas valsedel om du även utan testet anar att du delar de värderingar för samhället som jag står för.

Utöver valspurten råkar det också vara en verkligt späckad arbetsvecka. Men det ska gå – dygnet har fortfarande ganska många timmar…

Idag söndag blev det också en mycket enkel release av min nya bok “Till vem skulle vi gå? – En guide till nutidsmänniskan och religionerna.” Ett antal beställningar har också tickat in, beställ gärna boken i webshopen du också. Jag trodde att jag fått ordning på samtliga buggar där när jag gick igenom sidan i förra månaden, men nu hörde en beställare av sig och skrev att han fick felmeddelande. Beställningarna kommer dock alltid fram, det är bekräftelsen som strular lite. Men jag ska försöka få ordning på den saken också.

Samtidigt som detta andra pågår känner jag ett litet styng av sorg av beskedet att filmaren Malik Bendjelloul valde att lämna de levandes skara. Jag lyssnade idag igen på hans sommarprogram som fascinerade mig så i somras. Vilken berättare i både ord och bild! Det är sorgligt att det ofta verkar vara så svårt att fånga och hålla kvar vissa konstnärssjälar. Frid över Malik Bendjellouls minne.

Lämna ett svar