I korsväg

I korsväg

Det fortsätter att bli ganska korta blogginlägg, jag befinner mig just nu i korsningen mellan olika projekt. Guldet blev till sand är nu officiellt släppt, releaseföreställningen igår lyckades i mitt eget tycke och såvitt jag förstått av flera åhörare väl med att förmedla det budskap jag önskade få fram. Skriver nog lite mer om upplägget lite senare, men helt kort vill jag bara säga att det är en förmån att göra en föreställning tillsammans med de fantastiska musikerna Lina och Johannes Häger. Intressant fortsättning följer förhoppningsvis till hösten.

Boken blev även i handen så fin som jag hoppades; snygg relief på ringen med mera på omslaget. Har ägnat dagen åt det kära besväret att skicka ut förhandsbeställda böcker; boken går nu att beställa med omgående leverans i webshopen.

Nu i helgen är jag med och undervisar på ett så kallat Möta Gud-dygn på Bjärka-Säby hos min gamla hemförsamling i Linköping. Fokus blir här på apologetik utifrån min förra bok Vem tänder stjärnorna? Så jag tänker mig att jag även fortsättningsvis kommer att vara aktiv inom fler än ett område, även om fokus under åtminstone det här året tydligare ligger på Guldet blev till sand-temat.

Avslutningsvis har jag också börjat lägga ut omdömen från personer som fått förhandsläsa den nya boken. Ytterligare omdömen och recensioner planeras fyllas på framöver här. Först ut är Berit Simonsson, som uttryckt sig såhär efter att ha läst boken.

“Guldet blev till sand är en tankeväckande och alltigenom fin bok som avslöjar och utmanar samtiden, men också mig själv som läsare! Vi blir så lätt fartblinda på vår färd genom tillvaron och behöver stanna till och tänka igenom våra liv och våra val. Denna bok är en utmärkt hjälp till sådan reflektion. Inte minst kan de relevanta bibelhänvisningarna bidra till tankeväckande samtal. Per Ewert har en god analysförmåga med klar blick för tidens strömningar. Boken är lättläst men inbjuder samtidigt till egen reflektion, och den varma tonen i texten gör att jag gärna läser vidare också i nästa kapitel.”

Berit Simonsson, inspiratör i Oasrörelsen (Sv Kyrkan)

Lämna ett svar