Kapning pågår

Kapning pågår

Jag ser att någon har kapat den här sidan lite genom att småspamma kommentarfält. Inget jätteallvarligt, tror att det är någon som vill att vi ska köpa väskor och gympadojor. Men ändå. Det tar hursomhelst lite tid att sitta och plocka bort de här skräpkommentarerna manuellt.

Överhuvud taget har det varit väldigt sparsamt med vanliga kommentarer på sistone. (Webbhotellet anger knappt hundra besökare per dag, så alldeles tomt är det inte här.) Så den som är bevandrad i ämnet får gärna skriva en liten kommentar om hur jag bäst blir av med problemet. Så får jag fason på båda detaljerna på en gång, liksom.

Jag kan i sammanhanget också passa på att be om ursäkt för en liten bugg i bokbeställningsfunktionen, där beställningar får tillbaka ett felmeddelande trots att beställningen gått fram. Har försökt lösa det genom att ominstallera E-commerce som tillägget heter. Men felet tycks sitta kvar ändå. Så personer som besitter sådan expertis får gärna ge någon ledtråd till hur även det problemet kan lösas. Men, som sagt, själva beställningsfunktionen funkar som den ska, det är bara felmeddelandet jag vill få bort.

Lämna ett svar