Köp! Men inte bara för sakens skull…

Köp! Men inte bara för sakens skull…

release1

Då var Sherlockboken till slut släppt! Det är alltid en fascinerande och lite omtumlande känsla det där, att efter lång väntan få hålla en fysisk bok i sin hand efter att ha arbetat med en text så intensivt. Nu ska det blir väldigt spännande att få ta del av omdömen från läsare när de börjar komma.

Den här kommande helgen blir väldigt späckad, jag har fyra (!) tillställningar där jag medverkar och signerar böcker, för närmare info, se sidan med mitt reseschema. Självfallet hoppas jag på att många vill skaffa boken, budskapet om Uppståndelsen är det mest centrala inslaget i den kristna tron, och jag önskar att det ska spridas så långt som möjligt.

Samtidigt kan det kännas lite kluvet det här med att marknadsföra egna produkter. Jag blir ganska illa berörd av den här köpruschen som handlare vill sätta igång i det som de kallar “Black Friday”, eller till och med “Black weekend”, där butiker vill kidnappa inledningen på den stillsamma adventstiden och och stöpa om den till kommersialism. Själv vill jag försöka förmedla en helt annan livsfilosofi än den råa konsumismen som förminskar människan till enbart materialist. Jag berör det ämnet en del i min förra bok Guldet blev till sand.

Jag kommer framöver att släppa ut lite olika bitar om information om Sherlockboken, men den som till äventyrs tänker att jag skriver mycket om det här projektet för ekonomisk vinnings skull (inte minst mot bakgrund av Uppdrag Gransknings anklagande program om Livets Ord härom dagen) kan vara lugn. Det är inte många som skriver kristen litteratur för att bli rika; den royalty jag får varje år för mina läromedel (som jag aldrig marknadsför själv) överstiger avsevärt det jag har tjänat sammanlagt under alla år på mina kristna böcker. Så det är inte för att tjäna pengar som jag vill att mina böcker ska spridas, det kan jag göra avsevärt enklare på andra sätt, utan för att jag vill bruka min penna för att sprida det glada budskapet till så många människor som möjligt.

Så du som söker en bra julklapp till någon annan eller kanske till dig själv får gärna skaffa boken i din kristna bokhandel eller här på hemsidan.  Min förhoppning är att den ska få betyda mycket för många. Med önskan om en god och lagom stillsam adventstid!

 

Lämna ett svar