Nu öppnar vi!

Nu öppnar vi!

Dåså mina kära gamla och kanske även nya vänner – då slår jag upp portarna till min nya hemsida, där bloggen kommer att spela en central roll. Varmt välkomna nu och framöver!

Jag är ingen direkt fena på webbdesign, men har ändå med god hjälp lyckats föra över ett urval av artiklar, medieinslag, föreläsningar och debatter, införda under ett vettigt fliksystem inklusive bildvisare härovan. Jag har efter idogt sökande lyckats hitta ett tema som jag känner mig bekväm med, hoppas ni ska finna detsamma. Som ni ser återstår fortfarande diverse bildmaterial etc att lägga in, det kommer inom kort när jag kan offentliggöra omslaget till Guldet blev till sand och har fått en vettig bild på undertecknad.

Jag har ju även lagt upp en flik med boktiteln som rubrik, här planerar jag att framöver lägga upp material som är relaterat till den nya boken, så håll gärna ögonen öppna för kommande info där.

Jag har ju tidigare använt Blogger som bloggverktyg. Det har på de flesta sätt fungerat bra, återstår att se om WordPress kan hantera den funktionen lika bra eller bättre. Jag kommer att låta min gamla blogg vemtanderstjarnorna.blogspot.se samt min gamla hemsida vemtanderstjarnorna.se stå kvar under överskådlig tid för att ge möjlighet att kunna gå tillbaka till. Båda har haft närmare 100 000 sidvisningar, och jag hoppas att flera besökare kommer att vilja återvända hit. Jag hoppas kunna fortsätta att producera läsvärda bloggposter som kan leda till fruktbara samtal, och även erbjuda bra övrigt material som ni kan ta del av. Jag avser att under kommande veckor lägga ut lite programförklaringar för hur jag planerar att använda bloggen under tiden framöver.

Som synes har jag även lyckats få till en bokförsäljningssida, som jag tycker ser bra ut. Hoppas även att den kommer att kunna fungera väl i praktiken. Det finns vissa detaljer som behöver fixas till ytterligare där. Jag har bara på prov lagt in Google som alternativ för direktbetalning, men är osäker på om det är bra. Kanske är Paypal ett alternativ? Ge gärna synpunkter på hur du ställer dig till möjligheten att direktbetala ett bokköp på nätet, eller om du hellre föredrar faktura. Jag förväntar mig att webshopen inte sätter riktig fart förrän om någon vecka när det blir möjligt att beställa Guldet blev till sand.

Överhuvud taget tar jag gärna emot små eller stora synpunkter på vad som fungerar bra eller mindre bra här på den nya hemsidan. Jag skulle sätta värde på lite god feedback från flera ögon än mina egna. På återhörande!

Lämna ett svar