Snön ligger vit på taken

Snön ligger vit på taken

Årstiderna går i varandra just nu. Vi är troligen ganska många svenskar som undrar hur vintern kunde ha det ofina sättet att koma före vinterdäcken – den här gången också! Nå, jag ska väl försöka få på mina i tid innan jag halkar i diket. Tids nog ska väl höstrusket komma tillbaka i full kraft igen.

Men lite såhär känns det ibland att verka som författare och skribent också. Jag håller just nu på med tre parallella stora projekt. (Ja, fyra om jag räknar med finputsning av mitt svenska bokmanus, parallellt med att jag försöker översätta detsamma till engelska.) Men inget av dem är ännu redo att nå offentlighetens ljus. Och när de väl gör det kanske jag har hunnit kasta mig in i nästa projekt. Det är lite grann så det fungerar i den här branschen. men jag knogar på här, så lovar jag att dra undan täckelset när så är möjligt framöver!

I övrigt får  man göra som i livet i övrigt, försöka ta vara på den dag Gud har gett oss idag. För den kommer inte igen.

 

Lämna ett svar