Talar böcker och Sherlock i teveprogram idag

Talar böcker och Sherlock i teveprogram idag

Ja, nu är det böcker för hela slanten här. Idag fredag släpptes veckans avsnitt av teveprogrammet Vardagstro på dagen.se, där jag har förmånen att delta i ett samtalsprogram kring litteratur i allmänhet och den kristna boken i synnerhet. Tillsammans med Anders Dahleskog från Libris föra ett samtal om litteratur i allmänhet, och kristna böcker i synnerhet. Jag fick också chansen att berätta en del om både min förra bok Guldet blev till sand och den aktuella Sherlock – Fallet med den tomma graven.

Att bli intervjuad i teve är sällan en enkel sak, men jag tycker programledaren Anders Wisth lyckas väl med att ställa varierande frågor som ibland också är oväntade. Det gör det förstås lite svårare att svara, men det ger nog samtidigt också ett lite mer spontant och förhoppningsvis också sevärt program. Det är värt ganska mycket att kunna sitta ner och få tala till punkt om angelägna frågor i den flyktiga tillvaro i vilken vi lever.

Självfallet passade jag också på att ta med den skotskrutiga deerstalkermössan. Det är rätt varmt i en tevestudio, så en sådan fodrad mössa kan knappast sitta på någon längre tid. Men en kort stund fick den iallafall komma till användning! Och, som jag säger i programmet, man känner sig faktiskt lite smartare när man har en sådan mössa på huvudet… Titta gärna på samtalet, och dela vidare om du tycker programmet är givande.

 

 

Lämna ett svar