Teveklipp om Guldet blev till sand

Teveklipp om Guldet blev till sand

Det börjar dra ihop sig.Jag gjorde en tidningsintervju i förra veckan inför releasen av Guldet blev till sand, på måndag ytterligare en. Håller också på att skriva på ytterligare några texter i anslutning till bokens tema för publicering i olika tidningar, återkommer så snart publicering skett.

Här nedan kommer så ett teveklipp som vi spelade in på förlaget för några veckor sedan, där jag berättar om boken och dess tema. Boken släpps alltså med releaseföreställning på Kungsporten, Huskvarna ons den 3 april kl 18.30, och kan redan nu förbeställas här. De första förhandsbeställningarna har trillat in (det första och signerade exet går till Norge – av alla ställen!), så beställningsfunktionen fungerar uppenbarligen som den ska.

Här följer videon, dela gärna vidare på sociala medier. I boken riktar jag visserligen en udd mot sociala medier som Facebook, och hur lätt de kan tömma oss på energi och självkänsla, ja på verkligt liv. Men om vi kan använda dessa medier till att hjälpa varandra att förkunna en väg tillbaka till livets sanna skatt kan det trots allt vara mödan värt.

Lämna ett svar