A smash hit!

A smash hit!

Det är inte ofta jag ger musiktips här på bloggen, detta får utgöra ett lysande undantag. Jag är så glad över att ha den strålande musikern Johannes Häger med som musiker och sångare på onsdagens releaseföreställning. Johannes och hans fru Lina reste tillsammans med mig i samband med min tidigare bok Guldet blev till sand där vi sydde samman tal och musik till en föreställning i två akter.

Av en ren slump råkade jag sätta på lokalradion i fredags när han och hans band Bullock Hearts intervjuades i samband med att de släppte sin nya singel Goliath. Deras band kom ifjol tvåa i riksfinalen av Svensktoppen direkt, och jag brukar – med goda skäl – ha högt ställda förväntningar på det som Johannes producerar, men än en gång blev jag alldeles betagen av styrkan i musiken och texten. Här har ni kampen mellan det onda och det goda, mörkret och ljuset fångad i klockrent musikaliskt budskap. Jag jobbar på att få med en version av låten på onsdag kväll. Den som kommer får se om det lyckas, och i så fall i vilken version! Välkommen till Kungsporten Huskvarna onsdag kl 18.30 för officiell release av Sherlock-boken. Då blir det historiska mysterier, då blir det problemlösning, och jag tror mig också våga utlova en spännande musikalisk upplevelse.

Till att börja med får du skaffa Goliath på iTunes (fråga mig inte hur man gör…) eller provlyssna på Spotify (jag tror man gör så här).

Lämna ett svar