Det ska plöjas innan det kan sås

Det ska plöjas innan det kan sås

image

 

Jag sitter och funderar över lämpliga rader att skriva som inledning till ett nytt år, men känner att jag bara fastnar i klyschor. Fick dock ett infall att skicka över en ögonblicksbild på det Ewertska nattduksbordet. Jag känner mig rätt nöjd med att ha kommit ner i bara nio böcker i högen. Jag brukar ha ett gäng böcker på gång samtidigt, det här är den aktuella uppsättningen. Om ni kisar lite kanske ni ser vad som står på dagordningen att plöja mig igenom?

Och ja, det är en Bibel ni skymtar i svart längst hitåt på den likafärgade möbeln. Som jag nämnt tidigare har jag som vana att inte vilja lägga andra böcker på Bibeln. Jag försökte anamma en idé som en vän nämnde på nyårsafton att lyssna igenom Bibeln via mobilapp under ett år, men fastnade förutsägbart nog i inloggningsapparaturen. Så jag fortsätter med förväntan den analoga varianten. Den bör kunna fungera väl även detta år.

Jag önskar alla bloggläsare ett gott och välsignat 2014 – med och utan böcker!

Lämna ett svar