Ett kort reklamavbrott

Ett kort reklamavbrott

Bloggande grannen Theodor van der Waard har skrivit en vänlig recension av Guldet blev till sandjag tar mig friheten att länka den. Jag dristar mig också att som författare ta mig friheten att rekommendera boken som läsning nu under fasteperioden. En av de företeelser som jag vill slå ett slag för i boken är just vårt behov av att inte låta alla dagar vara likadana, lika översmetade med vällevnadsfett som gör oss mer håglösa och apatiska. Vi behöver en puls av vila och fest. Fastan ger oss möjlighet till en sådan puls.

Beställning kan göras i webshopen. (Fundera också gärna över om du till dig själv eller till en sökande vän skulle vilja skaffa ett ex av Vem tänder stjärnorna? som åter finns i ny tryckning.)

Då var det reklamavbrottet över, vill önska dig en fortsatt välsignad fasteperiod.

Lämna ett svar