Galet späckad lördag coming up

Galet späckad lördag coming up

Lördagen denna vecka är en av de mer aktivitetsfyllda jag har varit med om. Jag har haft en riktig pärs med att prioritera och prioritera bort. Ryker gör: hjälpa till på ett barnkalas, följa med barn på den första skidskyttetävlingen i södra Sverige på jag-vet-inte-hur-länge (vi i Forserum arrangerar), skriva om Evangelistfondens årliga utdelning i Jönköping, bokrelease med vännen Henrik Steen, samt distriktsstämma i Kristdemokraterna med provval till Europaparlamentet, där jag är nominerad men måste välja bort att delta i själva provvalet. Allt detta hade jag väldigt gärna velat vara med på, men precis som er övriga lider jag dessvärre av handikappet att inte kunna vara på två ställen samtidigt.

Prioriteras skall då istället sammanträde med styrelsen i EFK med viktiga framtidsfrågor som ska arbetas med, samt mitt på lördagen ta mig över till Stockholm och Svenska Evangeliska Alliansens årskonferens i Betlehemskyrkanm, Stockholm. Där deltar jag i ett panelsamtal om dödshjälp tillsammans med läkarna Georg Engel och Anne-Berit Ekström samt riksdagsmannen Mikael Oscarsson, välkommen med dit du som har möjlighet. Jag tror att båda dessa samlingar givande, men jag ser ändå fram emot söndagen. Då har jag bara ett arrangemang att bevista: gudstjänst. Och det är väl vackert så.

Lämna ett svar