Glad över positiva omdömen om boken

Glad över positiva omdömen om boken

Såhär ett antal dagar efter releasen har det börjat komma in en del responser från dem som läst boken. Det är förstås alltid med lite bävan man inväntar sådant. Jag kan ju själv ha velat en massa goda saker med det jag skrivit. (Utöver tidigare länkad artikel i Dagen har jag berättat om budskapet i papperstidningen i Världen Idag, finns nu även en intervju på livetsord.se)  Men om läsarna inte tycker att budskapet når fram har jag ju ändå misslyckats i mina avsikter. Därför har det varit både lättande och i vissa fall närmast generande vilka positiva omdömen jag har fått från dem som hunnit läsa boken. Några har berättat att det sträckläste boken, och hade svårt att lägga den ifrån sig, vilket förstås känns som en uppmuntran för mig som författare. Av dem som delat sin läsupplevelse verkar det också som att jag lyckats träffa rätt i samtidsanalysen.

Jag har tidigare lagt ut Berit Simonssons omdöme, och på fliken med recensioner och omdömen på boksidan lägger jag nu även till omdömena från Anders Blåberg och Runar Eldebo, som även de haft vänligheten att läsa boken i förväg och ge ett omdöme. Just Eldebo känner jag inte alls personligen, men eftersom är en respekterad författare som har skrivit böcker i samma härad hoppades jag på att han skulle finna boken läsvärd. Därför kändes det också väldigt uppmuntrande att läsa hans positiva ord om boken.

Jag hoppas kunna fylla på med ytterligare omdömen eller längre recensioner från andra läsare framöver. Utöver de omdömen jag själv lägger in vore det också trevligt om de som redan skaffat och läst eller kommer att läsa boken senare skriver dina synpunkter i kommentarfältet på samma sida På så sätt kan vi få ett levande samtalsfält omkring boken. Hjärtligt välkommen att dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar