Nu möjligt att förhandsbeställa boken

Nu möjligt att förhandsbeställa boken

Då har jag till slut fixat runt såpass att jag känner mig tillräckligt nöjd med bokbeställningssidan här på sajten. Iochmed det har jag även lagt upp möjligheten att förhandsbeställa Guldet blev till sand, i första hand då för dem som inte har möjlighet att vara med på releasen i Huskvarna den 3 april. Den som blir först att beställa boken belönas med att få sitt ex signerat!

Jag har provkört beställningssystemet själv, och det fungerar bra. Det enda som irriterar lite är att det inte går att få bort eller översätta de förinlagda fraserna på engelska, som dessutom ger lite oklar information. Jag har istället förtydligat längst upp på beställningssidan att inga avgifter utöver frakt tillkommer, så ska allt förhoppningsvis vara klart och begripligt. Jag har för övrigt även lagt in ett slags mängdrabatt som träder in när man köpt minst två böcker; då blir beställningen fraktfri. Summan dras automatiskt i kassan. Jag har också prövat med olika möjligheter till direktbetalning. Meddela gärna i kommentar om det är något som efterfrågas, eller om det duger bra med faktura.

Hur som helst –  välkommen att titta in och se över utbudet av såväl den nya boken som mina äldre, samt även de antologier där jag medverkat under de senaste åren. Samtliga förhandsbeställningar postas dagen efter releasen den 3 april.

Lämna ett svar