Nya positiva recensioner

Nya positiva recensioner

Det har kommit in ytterligare några positiva recensioner av Guldet blev till sand. Jag kan ha missat några, men känner mig generat stolt och glad över de vänliga ord som skrivits, jag vill tro att boken också motsvarar det som sagts om den. Jag inväntar ytterligare någon recension som jag tror bör komma in, och hoppas att även kommande omdömen ska hålla sig på den positiva sidan.

Jag har sammanställt ytterligare några av de inkomna recensionerna på recensionssidan, men vill också passa på att frimodigt och jante-vägrande lyfta fram några formuleringar från tidningen Inblicks recension i förra veckans nummer:

“… en tankeväckande och djupsinnig bok som träffar mitt i prick i vårt sekulariserade Sverige, där överkonsumtion och det eviga jagandet efter den materiella drömmen är ett faktum…  en mycket personlig och genomtänkt bok som i allra högsta grad behövs i dagens klimat i vårt vacklande Sverige… I denna fantastiska bok får läsaren de verktyg och den eftertänksamhet som behövs i vårt samhälle… Jag rekommenderar varmt denna bok och lovar att den kommer att beröra dig på ett djupare plan.”

Det känns förstås oerhört tillfredsställande att höra att boken har kunnat träffa precis där jag har velat att den ska träffa. Min bön och förhoppning är att budskapet ska kunna nå långt och beröra många människor. Den beställs här i webshopen.

 

Lämna ett svar