På väg till Heta Stolen

På väg till Heta Stolen

Imorgon tisdag blir det en  något annorlunda skoldag. Då tar jag med våra avgångselever på Kungsgymnasiet till Göteborg och inspelning av Postkodmiljonärens studentspecial. Jag har ju en viss faiblesse för frågelekar, har varit med i några dylika i teve – var faktiskt i exakt samma studio i förra veckan för uttagning till en ny frågetävling! (Det var frun som anmälde mig…)

Vi får se om det blir något av det senare i år, men det ska bli riktigt spännande att se två av mina elever (om inte extrem otur inträder så att de aldrig får möjlighet att) sätta sig i de dagen till ära två heta stolarna och testa sina kunskaper hos Rickard Sjöberg. Det är rätt mycket pengar på ett bräde för två tonåringar om det går bra, men om de klarar svaren på frågorna tycker jag att de har förtjänat sin vinst. Jag ska försöka hålla mig någotsånär lugn och samlad i bakgrunden, de säger ju att det ofta är mer nervöst att sitta på läktaren än att vara med själv. Den som lever får se!

Och nej, jag kommer inte att knysta om hur det går. Däremot kanske nämna vilket datum det blir.

Lämna ett svar