Positiv recension och föreläsning samtidigt på samma bok

Positiv recension och föreläsning samtidigt på samma bok

2014-09-02 22.02.13

Igår när jag slog upp Dagens kultursida hittade jag till min förvåning en recension av “Till vem skulle vi gå?” Det är ju en lite mindre bok, så jag blev överraskad att den uppmärksammades med recension. Det blev också en positiv sådan. “Boken ger en utmärkt överblick i det lilla formatet och kommer med praktiska förslag till dialog.” skriver recensenten.

Just ikväll råkar vi också starta höstens upplaga av Kungsporten Akademi, vår församlings föreläsningsserie med många intressanta gästtalare. Jag har förmånen att inleda hösten, ikväll med föreläsning på just den aktuella bokens tema.

Du som inte har möjlighet att vara med ikväll och tycker upplägget verkar intressant får gärna beställa boken här på min hemsida.

Lämna ett svar