Release för min nästa bok!

Release för min nästa bok!

Vi är nog många bland oss som känner hur arbetstempot nu börjar skruvas upp igen efter semestrarna, samtidigt som sommarvärmen nu till slut tycks ha anlänt till Sverige. Lite bakvänt känns det kanske. Men det börjar ändå oundvikligen bli mörkare på kvällarna, och tankarna går osökt tid framåt mot höstens aktiviteter.

Jag kan därför med stolthet meddela att datum för release av min kommande bok är satt till den 25 november. Upplägget är – som jag tidigare nämnt – inte likt något jag tidigare skrivit. Men det var synnerligen roligt att skriva den här boken, och det gick i ett schvung! Jag hoppas förstås att läsarna ska finna innehållet lika engagerande som jag tyckte när jag skrev det.

Jag räknar med att jag under de kommande månaderna kommer att läcka lite ledtrådar om den kommande bokens inriktning och tema, så lär framsida och beställningsmöjligheter dyka upp någon vecka innan det är dags. Men den som i likhet med mig vill börja ruta in hösten en smula, så kan jag rekommendera ett besök i Kungsporten, Huskvarna onsdagen den 25 november. Då börjar det!

Lämna ett svar