Så gick panelsamtalet på Nyhemsveckan

Så gick panelsamtalet på Nyhemsveckan

Det blev en väldigt mixad dag för mig i måndags. Blev först avtackad efter en väldigt fin tid på min gymnasieskola som liksom nästan alla andra skär ner i sommar pga krympande elevkullar, reste sedan direkt vidare till Nyhem och satte mig i ett panelsamtal som spände över väldigt många vinklar på temat tro och vetenskap, men som jag ändå tyckte fick en fin och hjärtlig ton. Och därifrån speedade jag på direkt hemåt igen för att hinna fram till vår lillflickas sista dagisavslutning med teater om rafflande dramer i Katthult, Lönneberga. Allt inom loppet av några timmar!

Titta gärna på panelsamtalet via länken här (lyckas inte bädda in från den aktuella webbplatsen). Då får du bland annat veta hur det gick för mig när jag var med i Jeopardy, vad jag tänker kring evolutionsteorin, plus lite annat smått och gott! 🙂

Lämna ett svar