Samtalar om Tro & Vetenskap på Nyhemsveckan måndag

Samtalar om Tro & Vetenskap på Nyhemsveckan måndag

Imorgon måndag är jag inbjuden att medverka i ett panelsamtal under rubriken “Tro och vetenskap – Blir Gud mindre när kunskapen blir större?” som representant för Claphaminstitutet, och deltar det tillsammans med teologen Ulrik Josefsson och läkaren David Åberg. Rubriken är en retorisk fråga som många i osäkerhet är rädda måste besvaras med ett ja. Jag är övertygad om att svaret istället är ett nej, och hoppas att vi tillsammans också ska kunna landa i en god samsyn och kunna ge lite klokskap och inspiration kring dessa frågor.

Ytterst modemedveten som jag är (well…) gick jag nyss ut på nätet och dubbelkollade vad jag hade för kläder när jag föreläste om samma tema vid fjolårets ungdomskonferens på samma plats. Jag hade kortärmad rutig skjorta. Så nu har jag för morgondagen plockat fram en kortärmad rutig skjorta. Ja, med annan färg då, man vill ju inte göra bort sig i modebranschen inte…

Vore roligt om några bloggläsare kommer med på samlingen imorgon, annars direktsänds samtalet på Nyhemsveckans hemsida, och kan förhoppningsvis läggas ut som länk här på hemsidan även i efterhand.

Lämna ett svar