Signerar på bokmässan på fredag

Signerar på bokmässan på fredag

På fredag tänkte jag ta mig över till västkusten och bokmässan. Jag har det hedrande uppdraget att signera mina böcker på fredagen efter att det öppnas för allmänheten kl 14, och så någon timme framåt. Den som har vägarna förbi är välkommen att titta över och hälsa, Monter D06:01, tillhörande Livets Ords Förlag som har labeln Areopagos, där Vem tänder stjärnorna och Guldet blev till sand är utgivna. Så slipper någon lägga extra tid på research om man skulle råka bli minister någon gång menar jag!

Förra gången jag hade boksignering på bokmässan minns jag alltför väl att det tog stopp efter bara några hundra meter med punka, där författaren hastigt och mindre lustigt fick byta jobb till bilmekaniker. Inga goa gubbar stannade och erbjöd sig att hjälpa till. Tänk vad många nya insikter man kan få på bara en dag. Hoppas det blir en bättre avslutning på dagen på fredag!

Lämna ett svar