Ska jag skriva någon ny bok vad det lider?

Ska jag skriva någon ny bok vad det lider?

Ett oväntat inslag vid boksigneringen jag hade på Europakonferensen var att ett teveteam från Kanal 10 dök upp och önskade göra en intervju om budskapet i Guldet blev till sand. Vet inte när inslaget ska sändas eller om det redan har sänts. En fråga som dök upp under intervjun var om det har börjat spinna fram några tankar till någon ny bok när den här nu kommit ut i handeln. Och jodå, jag tror nog att jag har kommit en bit i tankarna i ett kommande bokprojekt. Men lugn, bara lugn. Jag räknar inte med någon ny bok förrän om typ fyra år. Men när det nu sådär på uppstuds blev så att jag delade något från de tämligen embyonala tankarna inför framtiden är det väl kanske  på sin plats att jag delar med mig lite av detta även här på bloggen. Återkommer i frågan vad det lider, nyfikna läsare rekommenderas att återvända inom någon vecka.

I övrigt har jag nu lyckats få hjälp att fixa till någon liten bugg  samt få ordning på kortbetalningen i webbshopen, välkommen in att använda den möjligheten. Den kan vara smidigare än fakturavarianten, som dock kommer att finnas som alternativ även fortsättningsvis.

Lämna ett svar