“Till vem skulle vi gå?” i TV-version

“Till vem skulle vi gå?” i TV-version

Jag har tyvärr missat både att titta själv och att pålysa, men jag nåddes nyss av informationen att föreläsningsversionen av min bok “Till vem skulle vi gå?” just dessa dagar sänds somn serie i Kanal 10. Den version som sänds är samma serie som redan finns på DVD via Norea Sverige med mycket vältecknade illustrationer. Kan varmt rekommenderas, om så bara för teckningarna! Boken som utgör förlaga till föreläsningsserien finns fortfarande att beställa via förlaget eller här i webshopen. Jag har även några DVD-serier tillhands om någon är intresserad, skicka i så fall en mejlförfrågan.

I samma sammanhang som boken har jag nu i augusti försökt börja komma igång på allvar med mitt doktorandprojekt om drivkrafterna bakom Sveriges sekulariseringsprocess. Forskning är ingen dagsländesyssla, så räkna med att det kommer att dröja ett bra tag innan jag har något att presentera från det spåret. Kanske det kommer någon vetenskaplig artikel i ärendet, men slutresultatet lär förstås dröja ett antal år innan det når dagens ljus, om Herren dröjer och jag får leva.

Lämna ett svar