Vi ger inte upp!

Vi ger inte upp!

Det är sällan jag delar vidare bilder eller budskap som skickas runt via sociala medier, men gör ett undantag här. Formuleringarna är enkla. Men sanningen stor och otroligt viktig i vår lättsmälta tid. (För djupare analys, läs gärna Guldet blev till sand)

För egen del gäller detta tema just nu väldigt konkret att förbereda mig och de två stora pojkarna på att med uppbådande av stora krafter försöka ta oss på skidor mellan Oxberg och Mora i Kortvasan om en vecka. Så just nu studerar jag kolhydratmängder (vad vi ska äta de sista dagarna och ha med i midjeväskor), samt tränar på med lite olika kreativa övningar i brist på tillräckliga snömängder.

Det kommer att vara tufft för oss att ta oss de tre milen på skidor utan så värst mycket teknik eller snövana. Men jag anar att sötman i att tillsammans få klara utmaningen och till slut skida under skylten med texten “I färders spår för framtids segrar” kommer att vara mödan värd.

Som Paulus skriver till galaterna: “Låt oss inte tröttna på att göra gott. Ty när tiden är inne får vi skörda, om vi inte ger upp.” En bra devis, både i skidspåret och i livet.

Lämna ett svar