Debatterar Löfvens erkännande i radio imorgon

Debatterar Löfvens erkännande i radio imorgon

Jag skrev i förrgår tillsammans med Tuve Skånberg och Stefan Swärd en debattartikel på Svenska Dagbladet Brännpunkt om det problematiska i Löfven-regeringens beslut att erkänna en palestinsk stat. Artikeln har fått bra spridning. Pressen på Stefan Löfven och övriga regeringen är fortsatt stark att ompröva detta ogenomtänkta och destruktiva beslut.

Som följd av vår artikel är jag idag kortisintervjuad på temat i Dagen, och imorgon torsdag är jag inbjuden att debattera frågan i radions Människor och Tro med Erik Lysén, utrikesansvarig på Svenska Kyrkan – som jag förstår har en annan uppfattning i frågan. Här länk till programmets hemsida, där jag förmodar att det också går att lyssna på programmet. Annars rekommenderar jag P1 imorgon efter 14-nyheterna.

PS: Spammandet rann över alla bräddar när jag tog bort kommentarverktyget Disqus här på bloggen, jag har nu lagt tillbaka det så länge i sökande efter att kunna lösa problemet långsiktigt. Hoppas det löser sig.

Lämna ett svar