Kommentar om kommentar

Kommentar om kommentar

Jag är i helgen med familjen i Skåne, ska predika i min uppväxts församling utifrån temat i Guldet blev till sand på söndag. Min moder har tagit tillfället i akt att bjuda in min gamla lågstadiefröken att komma med. Så nu blir jag verkligen nervös!
I övrigt ska jag försöka få lite mer begriplig ordning på kommentarfunktionen här framöver. Har fått lite goda råd på vägen, ska försöka anamma dem. Den alldeles väldigt strida ström av diskussion jag hade på gamla bloggen tar visst ett tag att få igång på nytt här. Förhoppningsvis ska en tydligare kommentarfunktion kunna hjälpa samtalet.
Ser att grannarna på Humanistbloggen har tvingats införa förhandsmoderering för att stävja alltför hårda påhopp. Hoppas på ett fortsatt gott samtal både där och här.

Lämna ett svar