Medverkar på spännande konferens i Jönköping

Medverkar på spännande konferens i Jönköping

Den här månaden är lite mer reseintensiv för mig än vanligt. För den som vill komma med på någon plats där jag medverkar har jag uppdaterat mitt reseschema här på hemsidan. Vill speciellt passa på att slå ett slag för helgen om två veckor, då den förträffliga föreningen Apologia, som normalt brukar hålla konferenser i någon av Sveriges två största städer, men det här året håller sin vårkonferens här i Jönköping, närmare bestämt fre-sön 27-29 mars i Fjällstugan.

Konferensen går under namnet “Skeptikerns guide till Jesus“. Stefan Gustavsson är huvudtalare och släpper i samband med konferensen sin emotsedda andra del i sitt bokverk om Jesus. Själv håller jag ett seminarium om den tomma graven. Vilka förklaringsmodeller finns det egentligen för att försöka förklara det mystiska försvinnandet av Jesu kropp – och vad finns det för substans i de olika förslagen?

På det hela taget tror jag att det kommer att bli en mycket intressant, lärorik och inspirerande konferens. Varmt välkommen, du som bor i när eller fjärran, att komma med på konferenesen! All info finns på klickbar länk här ovan.

Lämna ett svar